De wedstrijd

Wedstrijd 2015-2016

Maakt jouw klas de mooiste affiche?

Sappig, knapperig en supergezond, een appel is de ultieme snack voor o.a. op de speelplaats. En wie weet winnen jouw leerlingen er wel een kookworkshop mee. Dus haal de knutseldozen en kleurpotloden boven, want de klas die de knapste affiche maakt valt in de prijzen.

Meedoen is makkelijk

1.       Leerlingen tot en met het zesde leerjaar in het gewoon lager onderwijs en leerlingen uit het BuSO zijn helemaal vrij in het maken van een coole affiche die goesting doet krijgen in fruit.

2.       Stuur tussen 1 december 2015 en 1 februari 2016 de vijf mooiste creaties van jouw klas, samen met je contactgegevens, naar schoolfruit@lv.vlaanderen.be

3.       De winnaars worden per mail verwittigd

*We hebben ook aan de allerkleinsten gedacht. Kleuters en leerlingen uit de eerste graad kunnen deelnemen door onze kleurplaat in te kleuren. Download hem hier.

50 keer winnen

Een jury beloont de 50 mooiste inzendingen met superleuke prijzen.
 En de beste klas per provincie mag zich verheugen op een spetterende kookworkshop in de klas.

Meer over "Wedstrijd 2015-2016"