De wedstrijd

Tutti Frutti wedstrijd 2014-2015

Elke klas die deelneemt aan Tutti Frutti (met of zonder subsidies), kan meedoen aan de grote kalenderwedstrijd. Normaal gezien heeft uw school begin november een pakketje met kalenders en stickers ontvangen. Tussen de herfst- en de paasvakantie kan u met de klas stickers verzamelen. Meer dan 100 klassen worden eind mei beloond met een toffe prijs!

Doel van de wedstrijd: de wekelijkse fruitdag extra onder de aandacht brengen. Tijdens de Tutti Frutti tiendaagse wordt iedereen gestimuleerd om van elke dag een fruitdag te maken.

Klik verder voor meer informatie en het reglement.

Meer over "Tutti Frutti wedstrijd 2014-2015"

Mooie prijzen te winnen

Na afloop van de wedstrijd worden minstens 120 klassen geselecteerd (60 uit kleuter en 1e graad lager + 60 uit 2e en 3e graad lager). Alle leerlingen krijgen een leuke prijs (Jommeke strip- en spelletjesboek of fruit en groenten stickerboek). Per provincie worden ook 3 hoofdprijzen verloot (hierover later meer info).

stickerboek Jommeke TF strip Jommeke TF

De bekendmaking van de winnaars gebeurt eind mei- begin juni.

Volg mee op de Facebookpagina van Tutti Frutti