De wedstrijd

Unieke scholenwedstrijd

De wedstrijd werd afgesloten op 6 april 2014. Een jury zal zich buigen over de inzendingen. Eind april worden de 10 winnende scholen bekend gemaakt!

Zij worden persoonlijk verwittigd om een afspraak te maken voor het bezoek van Jommeke.

Duimen maar dat jullie erbij zijn!

Meer over "Unieke scholenwedstrijd"

De 4 succesfactoren

Op basis van ervaringen uit de voorbije 10 jaar zijn we tot 4 succesfactoren voor een geslaagd fruitproject gekomen. We horen graag of en hoe deze bij jullie op school worden toegepast. Ook jullie eigen originele ideeën en acties zijn welkom!

1. Allemaal samen fruit en groenten eten.

2. De ouders betrekken.

3. Denk ook aan het milieu.

4. Meer dan fruit en groenten eten op school

Lees meer door verder te klikken of in het wedstrijdreglement. (doc, 418 KB)

Meer over "De 4 succesfactoren"

Mooie prijzen te winnen

Na afloop van de wedstrijd zal een jury uit alle inzendingen 10 scholen selecteren. Zij krijgen een bezoek van Jommeke en zijn begeleider die fruit en prijzen (strips en stickerboeken) zullen uitdelen aan de leerlingen. Deze scholen ontvangen ook een cheque voor sport- en spelmateriaal ter waarde van € 200.

stickerboek Jommeke TF strip Jommeke TF

De bekendmaking van de winnaars gebeurt eind april – begin mei. Het bezoek van Jommeke vindt plaats tussen half mei en half juni 2014. In overleg met de winnende scholen wordt een datum vastgelegd.

Volg alles mee op de Facebookpagina van Tutti Frutti